Al acht wedstrijden op een rij was Apollo dames 1 onverslaanbaar, daar werd afgelopen zaterdag een negende overwinning aan toegevoegd.

Met inmiddels 54 punten uit 15 wedstrijden wordt de kans op promotie steeds groter.

Na de uitwedstrijd tegen Peelpush met 3-1 te hebben verloren was Apollo dames 1 afgelopen weekend klaar voor de revanche. De gehele 2e helft van het seizoen blinkt het Millse team al uit, maar een 4-0 overwinning op Peelpush had niemand durven dromen.

Met een uitstekende service wist Apollo de druk goed bij de tegenstander te leggen. De eerste twee sets werden gewonnen met overtuigende cijfers. Toch kwam Peelpush terug, in de derde set kwamen ze akelig dichtbij. Gelukkig trok Apollo aan het langste eind. Met al vier punten op zak gingen de dames vol goede moed de vierde set in. Ook deze set was Apollo gewoonweg te sterk.

Al vanaf het begin van het seizoen was het doel van Apollo duidelijk: promoveren naar de promotieklasse. Na dit weekend staat het team (met een wedstrijd minder gespeeld dan de tweede) op een mooie derde plaats. Met nog een gunstig programma voor de boeg, is ook kampioenschap nog niet uitgesloten. Volgende week speelt het team om 17.00 uur tegen Livoc dames 2 in Liessel.

Apollo Mill D1 - Peelpush D4 4-0 (25-15, 25-11, 25-22, 25-21).