Een belangrijke wedstrijd zondag (10 februari) op het programma voor de dames van Klick '15 1. Als de deze wedstrijd gewonnen zou worden, wordt de derde plek niet meer gedeeld met directe concurrent Oxalis. Er werd vrij ontspannen, maar wel gefocust aan de wedstrijd begonnen.

Het was Oxalis die de score opende door middel van twee doelpunten. Klick '15 had daar al vrij snel antwoord op en scoorde door middel van twee afstandsschoten de 2-2. Dit schetst eigenlijk wel een beetje het beeld van de wedstrijd, waarin Oxalis steeds het initiatief neemt en Klick '15 elke keer weer dicht terugkomt. Helaas blijft Klick '15 achter de feiten aanlopen. Het spel werd fysieker en de dames van Oxalis wisten door slim spel een aantal doorloopballen binnen te schieten.

Ruststand: 10-7.

Coach Man-Kit gaf aan dat de eerste tien minuten van de tweede helft beslissend zouden zijn. De meiden van Klick '15 moesten het heft in eigen handen nemen en ervoor zorgen dat Oxalis niet meteen een antwoord kon geven op hun doelpunten. Met veel strijdlust starten aan de tweede helft dus. De dames volgden de aanwijzing van coach Man-Kit goed op. Zij openden de score in de tweede helft door middel van een goed uitgespeelde vrije worp en een doorloopbal. Helaas was het daarna weer Oxalis die een gat sloeg. Antwoord daarop was er helaas niet meer. Het spel werd fysieker, Oxalis hield de bal slim in het eigen vak om tijd te winnen.

Met een eindstand van 14-11 verliest Klick '15 hun derde plek in de ranglijst. Op naar volgende week waar de dames alle support nodig hebben tegen koploper de Horst om 18.30 uur in de Hoepel in Wanroij.