Michelle Mussche van de FitFabrique en Nick van Gemert van Gymert Phycical Performance (Foto: Cockie Kremers)

Sinds 2014 is Nick van Gemert (1985) uit Mill aan de Houtzagerijstraat in Mill actief met Gymert Physical Performance. Op 1 maart 2019 draagt hij zijn bedrijf over aan Michelle Mussche en Sraar van Rens en gaan zij verder onder de naam FitFabrique Mill. Door deze overname komen er nog meer sportmogelijkheden en ruimere openingstijden.

De FitFabrique heeft op dit moment vestigingen in Staphorst en Nieuwleusen. Michelle Mussche (1991) en Sraar van Rens (1980) willen hun concept landelijk uit gaan rollen. Mill is de derde vestiging die zij gaan openen. Op 1 maart krijgen zij de sleutel waarna er een verbouwing plaats zal vinden. Zo komen er nieuwe vloeren en nieuwe apparatuur. Op woensdag 6 maart is de FitFabrique weer open en is iedereen welkom er een kijkje te komen nemen.

Bij het concept van de FitFabrique staat persoonlijke begeleiding, het verbeteren van de conditie en een gezonde levensstijl centraal. Bij hen geen poserende spierbundels voor spiegels. Via personal training maken zij een trainingsprogramma op maat, afhankelijk van wat men wil. Of men nu af wil vallen, conditie op wil bouwen of gewoon wil sporten om zich fitter te voelen. Naast individuele trajecten verzorgen ze natuurlijk ook small group trainingen, bootcamp, boks lessen etc.

In De Neije Krant van 12 februari vertellen Nick van Gemert en Michelle Mussche over het hoe en waarom van deze overname. Over de FitFabrique is meer informatie te vinden op www.fitfabrique.nl en voor persoonlijk contact mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..