Michelle Mussche van de FitFabrique en Nick van Gemert van Gymert Phycical Performance (Foto: Cockie Kremers)

Sinds 2014 is Nick van Gemert (1985) uit Mill aan de Houtzagerijstraat in Mill actief met Gymert Physical Performance. Op 1 maart 2019 draagt hij zijn bedrijf over aan Michelle Mussche en Sraar van Rens en gaan zij verder onder de naam FitFabrique Mill.

“Voor onze leden zal er niets veranderen,” vertelt Nick. “Het zal alleen maar nog beter worden met ruimere openingstijden en nog meer sportmogelijkheden. Zelf blijf ik ook nog enkele uren per week les geven.”

Al sinds zijn vijftiende jaar is Nick van Gemert zo goed als dagelijks bezig met sport. “Sporten, les geven en sporters begeleiden en adviseren is echt mijn lust en mijn leven,” vertelt Nick. “Maar bij ondernemer zijn komen ook veel andere zaken kijken. De laatste jaren was ik door de groei van leden erg veel bezig met administratie, werkschema’s maken en alle dingen die erbij komen kijken als je medewerkers hebt. Ik miste het echte contact met de sporters.”

Toen hij in contact kwam met Michelle Mussche (1991) en Sraar van Rens (1980) en zij vertelden over hun visie op sport en trainen, viel bij Nick alles op zijn plaats. “Zij denken hetzelfde over die zaken als ik. Zij wilden hun locaties uitbreiden en na wat gesprekken hebben we afgesproken dat zij de zaak hier aan de Houtzagerijstraat over gaan nemen.” Nick heeft per april elders een vaste baan. “Maar enkele uren per week blijf ik ook les geven in de FitFabrique.”

Michelle is al vele jaren actief in de sportwereld. In 2011 besloot ze een eigen sportschool te beginnen in haar woonplaats Staphorst. “Daar kwamen ook veel mensen uit Nieuwleusen, een plaats in de buurt. Omdat mijn partner Sraar en ik ons concept graag landelijk uit willen rollen, besloten we ook in Nieuwleusen een sportschool te openen.” Via een kennis hoorden Michelle en Sraar van de sportschool van Nick van Gemert. “Nick wilde zijn bedrijf verkopen en omdat hetgeen hij doet precies past bij onze plannen, nemen we deze nu over en openen we er de derde vestiging van de FitFabrique.” Het zal niet de laatste vestiging zijn die zij gaan exploiteren. “We willen het liefst op veel meer plekken in Nederland actief worden. Maar het heeft geen haast en de locatie moet ook passen binnen het concept van de FitFabrique.”

Bij de FitFabrique staat persoonlijke begeleiding, het verbeteren van de conditie en een gezonde levensstijl centraal. Michelle: “Bij ons zul je geen poserende spierbundels voor spiegels zien staan. Via personal training maken we een trainingsprogramma op maat, afhankelijk van wat men wil. Of men nu af wil vallen, conditie op wil bouwen of gewoon wil sporten om zich fitter te voelen. Naast individuele trajecten verzorgen we natuurlijk ook small group trainingen, bootcamp, boks lessen etc.

Op 1 maart worden Michelle en Sraar officieel eigenaren van het huidige Gymert Physical Performance aan de Houtzagerijstraat in Mill. “Voor we er als FitFabrique open gaan, komt er een grondige verbouwing. Alles gaat eruit en komt er nieuw in. Andere vloeren, andere apparatuur en dat alles om nog meer sportmogelijkheden aan te kunnen bieden.” Michelle verwacht dat op woensdag 6 maart de deuren open kunnen. “Iedereen is vanaf dan van harte welkom om een kijkje te komen nemen en te zien wat wij te bieden hebben.” Voor de bestaande leden zal er voor die tijd nog het één en ander bekend gemaakt worden.

Nu al meer weten? Check dan www.fitfabrique.nl en mail voor persoonlijk contact naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..