Nadat 4 weken op rij koning winter roet in het eten had gegooid, mocht Juliana Mill op 17 februari onder een stralend lentezonnetje aantreden voor de eerste wedstrijd van 2019.

Voor de wedstrijd goed en wel begonnen was had Juliana ook al voor de eerste keer het net gevonden. Al in de 2e minuut werd er op links een aanval opgezet, en de bal hoog voor het doel gebracht. Deze leek in eerste instantie nog aan alles en iedereen voorbij te gaan, echter voorbij de 2e paal was het Justin Jacops die de bal net voor de achterlijn weer in één keer voor het doel bracht. Daardoor stond de Gasselse defensie op het verkeerde been en kon Tom Heerbaart met het hoofd de bal binnenwerken.

Hierna bleef Juliana doorgaan en na een paar kleine kansjes was het in de 11e minuut opnieuw raak. Een bal van achteruit werd op het middenveld prima doorgekopt door Gijs Wijdeven, waarna Justin Jacops alleen op de uitlopende Gassel doelman af kon gaan. Met een subtiel lobje wist hij de doelman te verschalken om de 0-2 op de borden te brengen. Juliana liet hierna het initiatief iets meer aan Gassel, dat alleen met wat afstandsschoten gevaarlijk werd. Doelman Jasper Bergmans wist zijn doel echter met een paar uitstekende reddingen schoon te houden.

Ook in de 2e helft had Gassel iets meer het initiatief, zonder echt gevaarlijk te worden. Juliana bleef hier echter goed onder uit voetballen maar verzuimde, ondanks een paar goede kansen, de 0-3 te maken. In de 71e minuut leek Gassel iets terug te kunnen doen nadat de scheidsrechter een penalty toekende na een onnodige overtreding binnen de 16. Jasper Bergmans wist echter de bal te keren.

In de 91e minuut kwam Gassel toch nog op 1-2, toen een corner slecht verwerkt werd en de bal over de uitlopende Millse doelman werd binnengeschoten. Spannend werd het niet meer omdat vlak daarna ook Juliana een strafschop mocht nemen, nadat Stijn Jacops na een fraaie actie binnen de 16 werd neergelegd. Berry van Krijl bepaalde daarmee de 1-3 eindstand.