Op 22 en 23 maart 2019 bestaat het WK (Wilbertoords Kampioenschap) darts 15 jaar, dit evenement voor dartliefhebbers woonachtig en/of geboren in Wilbertoord is vanaf het eerste jaar een groot succes.

Dit willen wij (Mike van Boxtel, Stefan Gijsbers en Nick van Lieshout) als Stichting Darts Wilbertoord natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom gaan wij dit jaar groots uitpakken.

Naast het reguliere enkeltoernooi op zaterdag 23 maart hebben wij namelijk een special guest uitgenodigd. Nadat we in 2014 al Vincent van der Voort op bezoek hebben gehad, mogen wij nu met trots onze special guest aankondigen, niemand minder dan CO STOMPE! Hij zal een aantal uren aanwezig zijn, en er is genoeg gelegenheid om een foto of handtekening te bemachtigen. Maar er is meer, want voor diegene die altijd al tegen zo'n topspeler heeft willen darten bieden wij een unieke mogelijkheid. Er worden die avond (en vrijdag avond tijdens het koppeltoernooi ook al) lootjes verkocht en door middel van loting wordt bepaald wie er 1 leg 501 tegen Co Stompe mag darten. De opbrengst hiervan gaat in zijn geheel naar Fonds Gehandicapten Sport. Om het geheel nog wat specialer te maken komt Co Stompe niet alleen deze avond, hij zal onder begeleiding komen van een mastercaller en die zal de wedstrijden van Co stompe dan ook voorzien van commentaar.

Verder hebben we dan op vrijdag 22 maart het reguliere koppeltoernooi en zaterdag 23 maart het enkeltoernooi en zullen we gaan zien wie zich tot winnaars kronen van deze jubileumeditie.

Naast de deelnemers en supporters uit Wilbertoord zijn mensen buiten Wilbertoord ook van harte welkom en ook zij kunnen kans maken op een leg darten tegen Co Stompe!

Aanvang op deze beide dagen is 19.00 uur.

Graag verwelkomen wij u op 22 en 23 maart in gemeenschapshuis de Wilg te Wilbertoord.