In een cruciaal duel om de titelstrijd kon de ploeg van trainer/coach John Munten niet het gewenste en benodigde resultaat behalen om nog aanspraak te kunnen maken op de titel.

Niet dat de kansen nu helemaal verkeken zijn maar het zal nu wel een stuk lastiger worden. De 2-3 nederlaag zal misschien nog wel even nadreunen maar het is wel zaak voor de ploeg om dit op de juiste manier te verwerken en door te gaan met de missie waar ze mee bezig zijn, proberen promotie af te dwingen naar de 1ste klasse. Of door het behalen van het kampioenschap of door het spelen van Promotie/Degradatie wedstrijden. Het spel aan de kant van Vollan was gewoon niet goed genoeg om deze wedstrijd in winst om te kunnen zetten. En daarbij, tegenstander Flash had de zaken in zowel in blokkerend als in verdedigend opzicht prima op orde. Setstanden: 27-25/22-25/25-20/23-25/13-15.
Alles bij elkaar opgeteld, 110-110. Zeg dan maar eens dat het geen wedstrijd is geweest.

Vollan MC1 behaalde in Gennep tegen het altijd lastige Flamingo’s een knappe 1-3 overwinning en door dit resultaat bezetten zij momenteel een prima 2de plaats op de ranglijst. Vollan MC2 wist in de thuiswedstrijd tegen Avance een 4-0 overwinning te behalen en gaan zij fier aan kop in de poule.

Vollan MB1ging helaas met 1-3 onderuit tegen Vocala. Een nederlaag die gezien de stand op de ranglijst niet verwacht was. De ploeg van coaches Antoine van de Wiel en Mark Brans speelde te wisselvallig om een goed resultaat neer te zetten. Individueel gezien hebben de speelsters in vergelijking met het begin van het seizoen een behoorlijke groeispurt gemaakt. De stand op de ranglijst is uiteindelijk voor de meiden wel waar het om draait maar de individuele ontwikkeling echter ook een aspect.

Voor volgend weekend staan er geen wedstrijden vanwege, je weet wel Alaaf.