Afgelopen week moest Mitac 1 thuis aantreden tegen DNW2 uit Grave. De Millse basis opstelling bestond uit Rudolf Maas, Jeroen Engels en Ad van Houtum.

Rudolf opende de strijd tegen Tiny van Dinteren en kon, de eerste partij afsluiten met een 1-0 voorsprong. Als tweede ging de wedstrijd tussen Ad en Mariëlle van de Wetering. Ook deze wedstrijd werd beslist in het voordeel van Mitac. De derde partij was voor Jeroen. Hier moest Jeroen zijn meerdere erkennen aan Tjeerd Hol. Het dubbel, gespeeld door Rudolf en Jeroen en werd in vijf sets gewonnen door de mannen uit Mill. Tussenstand 3-1.

Hierna volgden er een aantal wedstrijden waarbij de tussenstand gelijk opging in het voordeel van Mitac. Het resultaat van de avond was een 6-4 gelijkspel voor de mannen uit Mill. Deze score is voornamelijk te danken aan Rudolf die drie partijen wist te winnen. Jeroen en Ad wisten beide maar één keer te scoren. Al met al een gezellige en sportieve avond.

Na dit resultaat staat Mitac 1 met twee punten voorsprong op de eerste plaats in de tussenstand om het kampioenschap. De volgende wedstrijd voor Mitac 1 is op 15 maart tegen HTTC 71 uit Heteren.

Mitac 4 behaalt knap gelijkspel tegen de Kroon

Sander mocht vanavond aantreden voor de eerste partij helaas kon hij deze partij niet in winst omzetten. Als tweede was de beurt aan Leon en wist alle drie zijn sets te winnen tussenstand 1-1. Voor de derde enkelpartij was het de beurt aan Herman, jammer genoeg wist Heman met een 4 setter net niet te winnen en komt de tussenstand op 1-2. Met de dubbel mochten Leon en Herman zich bewijzen. En dat deden ze met een 4 setter en zetten ze de tussen stand op 2-2.

Leon weet zijn volgende partij te winnen en het is nu 3-2. Helaas verloor Sander zijn partij in een 5 setter en werd het 3-3. Gelukkig wist Herman wel de punten te pakken en werd het 4-3. Helaas wist Leon zijn tegenstander niet in bedwang te houden en verloor nu is het 4-4 En nog alles mogelijk. Helaas verliest Herman in een 5 setter en is de stand nu 4-5. Als laatste is Sander aan de beurt en a een spannende strijd zet hij de teller op gelijk spel.
Eindstand 5-5.