Een iets mindere zaterdag deze week. Alleen Vollan MC 2 wist een 4-0 overwinning in de wacht te slepen in de derby tegen Apollo MC2.

Setstanden van 10-25/24-26-22-25 en 11-25 laten zien dat een wedstrijd met 2 gezichten is geweest. Door dit prima resultaat gaat de ploeg van de coaches Angela van Els en Lenny Keijzers fier aan kop en kan het kampioenschap ze al bijna niet meer ontgaan.

Vollan DS1 moest opnieuw een stap terug doen in de titelstrijd. Was AV Flash twee weken geleden in de Wis al te sterk, deze wedstrijd ging opnieuw naar de ploeg uit Arcen. Dit keer met 3-1.

Door dit resultaat moet de ploeg opnieuw een stapje terug doen in de titelstrijd en zal er nog alles in het werk gesteld moeten worden om nog promotie af te dwingen via PD wedstrijden.

Wel rest er nog een interessant programma voor alle kanshebbers dus gezegd dient te worden dat hier nog van alles mogelijk.

Vollan MB1 leed een kansloze 4-0 nederlaag tegen Flamingo’s uit Gennep. Vollan MB wist in deze wedstrijd niet het niveau te halen, wat zij toch wel kunnen,om het deze tegenstander een stuk lastiger te maken. Het leek alsof Vollan te veel respect had voor de ploeg uit Gennep die weliswaar beter is maar kansen heb je altijd. Als het volleyballend niet wil lukken dan kun je nog altijd op basis van inzet iets proberen af te dwingen. Helaas zat het er deze keer niet in.

Vollan DS2 leed eveneens een nederlaag. Zij gingen met 3-2 onderuit tegen VC Volt uit Beers. Setstanden van 16-25/25-16/25-22/15-25 en 13-15 geven volgens mij aan dat het van beide kanten een wisselvallige wedstrijd moet zijn geweest. Op zich een mooi resultaat voor beide teams gezien de stand op de ranglijst. Voor beide teams valt er niets meer te halen en staan zij vast in de middenmoot. Geleidelijk aan naderen we de ontknoping van de competitie en er staan nog interessante wedstrijden op het programma, zeker bij Dames 1, waarbij gezien de stand nog van alles mogelijk is. Wordt vervolgd.