Helaas moest het 1e damesteam opnieuw een nederlaag incasseren. Net in de beslissende fase van de competitie wil het allemaal niet meer zo lukken bij Vollan.

In Odiliapeel tegen Terraveen Forzato, waar het altijd lastig spelen is, speelde Vollan niet eens zo onaardig maar in verdedigend opzicht was de ploeg uit Odiliapeel simpelweg beter. Op zich een mooie wedstrijd om te zien met lange ralleys en goed verzorgd aanvalsspel aan beide kanten maar de verdediging van Terraveen had vaak een antwoord. Natuurlijk kunnen we het gemis van Jill Verkerk in deze wedstrijd als een geldig excuus aanvoeren maar ook zonder haar moet de ploeg meer kunnen brengen als in deze wedstrijd.

Promotie naar de 1ste klasse moet de ploeg maar eens even uit het hoofd zetten. Kennelijk is de druk voor deze missie te hoog waardoor zij op de een of andere manier te verkrampt gaat spelen met dit soort wedstrijden als resultaat. Setstanden van 25-22/26-24/19-25 en 15-25 laten, met uitzondering van de 4de set dan, zien dat het een gelijkopgaande wedstrijd was. Jammer maar helaas voor deze week. Volgende week zaterdag komt koploper Havoc op bezoek en hopelijk zorgt een stunt tegen de koploper voor een ommekeer bij de ploeg van trainer John Munten en kunnen zij nog een laatste sprint trekken naar de eindstreep van deze competitie.

Vollan DS 2 wist een knappe 3-1 overwinning te halen tegen VCH uit Schijndel. Deze ploeg kan wel vrijuit spelen omdat er voor dit team niets meer op het spel staat. Zij bezetten op dit moment een uitstekende 6de plaats op de ranglijst met mogelijkheden op een 5de plaats, maar dit is dan ook het maximaal haalbare.

Vollan MB 1 moest het opnemen tegen koploper Set Up M 1 uit Meerlo. In deze wedstrijd haalde Vollan een acceptabel nivo wat resulteerde in een setwinst in de 2de set wat zeker gezien moet worden als een winstput. De setstanden van 19-25/25-21/14-25 en 16-25 laten echter toch wel het klasseverschil zien tussen beide ploegen.

Ook Vollan MC1 moest aantreden tegen de koploper, Somas Activia MC1. Helaas was deze tegenstander een maatje te groot, zowel letterlijk als figuurlijk. In de 3de set leek het er op dat Vollan een puntje zou gaan snoepen maar ook deze set ging, ietwat gelukkig, op het nippertje met 27-25 naar Activia. Setstanden: 12-25/12-25/25-27 en 17-25 spreken boekdelen.