Klick ’15 speelde vandaag een ontzettend spannende wedstrijd tegen nummer 6 (Klick ’15 1 is nummer 5 op de ranglijst).

Voor het 1e team van Klick ’15 staat er heel wat op het spel. Wanneer er vandaag gelijk gespeeld of gewonnen, zijn zij uit de gevarenzone wat betreft degradatie. Het team uit Olland is een bekende tegenstander. De vorige keer wist Klick ‘15 met 1 doelpunt verschil te winnen. Ook vandaag kon de wedstrijd alle kanten op. Klick ’15 opende de score, maar Odisco volgde al snel; 1-1. Zo ging het vrijwel de hele wedstrijd, waarbij af en toe de een, dan de ander de voorsprong nam. Er werd aan beide kanten hard gevochten voor de ballen. Dit resulteerde uiteindelijk in een gelijkspel 13-13. Dit betekent een veilige positie voor Klick ’15, Odisco zal nog moeten blijven strijden om niet te degraderen. Volgende week staat de laatste wedstrijd van de binnencompetitie op het programma. Kom allen om Klick ’15 1 nog aan te moedigen ; 11.15 staan zij klaar om de wedstrijd te starten tegen Corridor in Son en Breugel

v. Grinsven / Albers Klick ’15 2

Deze zondag mocht Klick ’15 2 het opgenomen tegen Dakos 2. Dakos staat in de competitie één plaats boven Klick ‘15, dit betekende dus kans op punten! De wedstrijd begon goed voor Klick ‘15. Met een afstand schot van Sanne werd de stand al snel 1-0. Hierna liep de score gelijk op, met bij beide partijen veel afstandsschoten. Na een stand van 3-4 kreeg Klick ’15 het lastiger. De vele druk van Dakos zorgde dat we minder tot score kwamen. Dakos bleef wel raak schieten, dit bracht de score tot 9-4 in de rust.

Na de rust was het onze opdracht om betere kansen uit te spelen en Dakos meer druk te geven op hun schot. Dit lukte goed. Na een mooie korte kans onder de korf van Inge werden we toch nog gevaarlijk voor Dakos met een stand van 11-8. Echter lukte het Klick ’15 niet om de score gelijk te maken. Dakos scoorden nog twee afstandsschoten en een vrije bal. De wedstrijd eindigde met een doorloopbal van Britte. Eindstand 14-9.