Zaterdagavond 23 maart stond de laatste wedstrijd van het seizoen voor MHV’81 dames 1 op het programma. Deze wedstrijd werd gespeeld tegen HMC uit Raamsdonkveer. Rondom deze wedstrijd stond de feestelijke huldiging van de kampioenen (MC1, DS1, HS1) op het programma.

Omdat de titel eerder dit seizoen al veilig was gesteld, begonnen coaches Van den Akker en De Gier met een andere doelstelling aan deze wedstrijd. Het vizier van de coaches, die deze week bekend maakten nog een jaar te blijven, is inmiddels gericht op het aankomende seizoen. De wedstrijd werd dan ook gebruikt om een aantal nieuwe tactische ideeën te testen. Alle begin is moeilijk en daardoor ging de strijd gedurende de eerste helft gelijk op. Aanvallend werd scherpte gemist en in de verdediging was het bij vlagen te lief. De bezoekers uit Raamsdonkveer benutte dit uitstekend, wat resulteerde in een 12-14 ruststand.

Het toegestroomde publiek verdiende het om het team, als afsluiting van het seizoen, nog een keer te zien winnen. Daarom werd in de tweede helft vertrouwd op het spel dat al zo vaak voor succes had gezorgd. Toch bleef HMC ook in het begin van de tweede helft gemakkelijker het net vinden. De achterstand liep zelfs op tot 12-17. Vanaf dat moment gingen de dames van MHV het spel versnellen, waardoor ze gemakkelijke en snelle doelpunten konden maken. Punt voor punt knokte de ploeg zich terug in de wedstrijd. Halverwege de tweede helft stond er 19-19 op het scorebord. Vervolgens werd het stuivertje wisselen. Beide teams gingen tot het uiterste, maar gelukkig wisten de Millse meiden ook deze twee punten binnen te slepen.

Eindstand: 27-26

Hiermee komt een succesvol seizoen ten einde. De dames 1 van MHV’81, de technische staf en begeleiding willen de supporters bedanken voor de steun. Week in week uit stonden jullie langs de lijn om te zorgen voor extra sfeer en ondersteuning. Na een korte rustperiode gaat de selectie zich volop richten op het nieuwe seizoen. Het team gaat zich dan bewijzen in de Tweede Divisie.