Juliana Mill heeft op bezoek in Escharen geen enkel moment in de wedstrijd gezeten, en bezorgde Estria zonder dat dit zich bovenmatig hoefde in te spannen een betrekkelijk gemakkelijke middag.

In de eerste 20 minuten liet Estria zich veelvuldig zien op de helft van Juliana, en kon Juliana op haar beurt slechts sporadisch de middenlijn oversteken. Het was dan ook geen verrassing dat Estria op voorsprong kwam, al kreeg het daarbij de nodige hulp van de Juliana defensie. Op links rommelde Roy Hurkens zich met zijn sterke lichaam de 16 in, en wist de bal vanaf de achterlijn voor te schuiven. De ogenschijnlijk makkelijke bal werd echter slecht verwerkt en daardoor kreeg Moos van der Bijl bij de 2e paal een niet te missen kans. Juliana kwam echter niet verder dan één momentje waarbij Rens van den Hoven de zestien binnendrong, echter de scheidsrechter weigerde de bal na een ogenschijnlijke overtreding de bal op de stip te leggen.

Meteen na de aftrap leek Juliana iets meer te willen, een minimaal offensiefje was echter na 5 minuten al weer over en daarna kabbelde de wedstrijd weer voort. Estria was daarbij de ploeg die het meeste garen spon. In de 58e minuut werd bij een cross pass de ingevallen Roel van de Bogaard diep gespeeld, deze wist zijn verdediger eenvoudig af te schudden en zorgde voor de 2-0. Zo'n 10 minuten voor tijd was het Moos van der Bijl die zijn 2e van de middag aan kon tekenen nadat hij met een eenvoudige kapbeweging de Juliana defensie op het verkeerde been zette en de bal binnenschoot. Juliana wist hier de hele middag niets tegenin te brengen en leed dan ook een verdiende nederlaag.