Zaterdag 23 maart waren er een aantal mensen op het sportpark Het Breexsel in Sint Hubert bijeen die geïnteresseerd zijn in Walking Football.

Na een kop koffie en het uitleggen van de spelregels werd er gestart met de activiteit. Daarna volgde een goede warming up, het was voor menigeen wennen dat men niet mag hard lopen. De honger naar de bal is voor sommige nog groot, maar deze werden terug gefloten door de scheidsrechter.

Ook waren er een aantal mensen die een kijkje kwamen nemen wat Walking Football nu inhoud en of dat eventueel iets voor hen is.

De deelnemers, dames en heren, beaamden na afloop dat het toch wel inspanning kost. Maar het voordeel is dat je naar eigen kunnen deelneemt aan Walking Football.

Zoals bij het voetbal een derde helft behoort, hebben we na afloop gezellig bijeen gezeten en de ins en outs besproken van Walking Football.

Enthousiast is meteen besloten om definitief een start te maken met Walking Football.

Heeft u belangstelling kom gerust een kijkje nemen of breng uw kicksen mee en speel een partijtje mee. Dit alles nog geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen.

Via Walking Football kun je een leven lang van voetbal blijven genieten. Bovendien kun je bewijzen dat je je voetbalstreken nog niet bent verleerd.

Zaterdag 30 maart om 15.45 uur is er weer Walking Football op Het Breexsel in Sint Hubert.