Onder winderige condities maar met Giel Hermsen als pupil van de week en een stralend lentezonnetje mocht Juliana thuis voor het eerst dit seizoen aantreden tegen HBV.

HBV (Beers) bivakkeert al het hele seizoen onderin, en vecht samen met FC Uden tegen degradatie. Dit was aan het voetbal ook duidelijk te zien.

Juliana wist dan ook van het begin een groot overwicht te creëren. HBV kwam er maar zeer sporadisch uit en kwam in de eerste helft nog niet in de buurt van de keeper.

Het duurde tot in de twintigste minuut voordat Juliana het verschil in score uit wist te drukken. Camiel van Geenen kon vrij de zestien in en uithalen, de keeper kon daar nog redding brengen de afvallende bal viel voor de voeten van Justin Jacops die de bal tegen de touwen kon werken. Daarna bleef Juliana drukken, maar vooralsnog bleef een 2e doelpunt uit.

In de tweede helft zakte het niveau steeds verder weg. HBV was niet bij machte om de voorwaartsen te bereiken en probeerde het met opportunistische ballen. Deze konden in de Juliana defensie makkelijk verwerkt worden. Juliana op haar beurt voetbalde in een te traag tempo om er daadwerkelijk iets tegenover te kunnen stellen. HBV bleef gokken op een bal die een keer goed zou vallen, dat gebeurde echter niet, waardoor de ruststand ook de eindstand werd.