Op een zonnige tweede paasdag stond de eerste wedstrijd van de buitencompetitie op het programma tegen de voor Klick ‘15 1 bekende tegenstander De Horst.

Beide ploegen hadden zichtbaar moeite met het warme weer. Ze kwamen moeizaam tot scoren, terwijl er wel hele mooie acties werden opgezet. De Horst opende de score: 2-0. Klick ‘15 gaf daar snel antwoord op door middel van een mooi afstandsschot. Vanaf dat moment duurde het weer lang voordat de korf gevonden werd. Met nog 2 minuten op de klok wist De Horst een voorsprong te pakken: 5-2. In de laatste minuut was het Klick ‘15 die het gat weer wat kleiner maakte. Rust: 5-3.

In de tweede helft bleef het wedstrijdbeeld veelal hetzelfde. Veel mooie acties, maar helaas werden de dames niet voldoende beloond. Klick ’15 bleef vechten, maar helaas verloren zij de wedstrijd met 8-4. Aanstaande donderdag speelt Klick 1 tegen Ona/Astrantia om 20.00 uur in Middelaar
Voor Klick scoorden: Irma de Kleijne 2x, Rian Derks en Sanne Bens 1x.

v. Grinsven/Albers Klick ’15 2

De eerste buitenwedstrijd mocht Klick ’15 2 het opnemen tegen de Peelkorf in Ysselsteyn. Gelijk een pittige tegenstander, aangezien de Peelkorf koploper is in deze poule. Met aanvulling vanuit de B-jeugd (Donja, Lonneke en Lotte) en Yvonne vanuit de midweek waren we weer met voldoende speelsters om de wedstrijd te beginnen. De Peelkorf begon gelijk fel en scoorden al snel twee doelpunten. Hierna maakte Hilde een mooie doorloopbal, wat de stand 2-1 maakte. Vervolgens kreeg de Peelkorf de smaak te pakken en liep de stand met verschillende afstandsschoten uit tot 6-1. Door een afstandsschot van Yvonne kwamen Klick ‘15 weer wat dichter bij, 6-2. Klick vond het hierna lastig om goed in het spel te komen en gaf de Peelkorf de ruimte om verder uit te lopen. Met nog een strafworp gescoord door Donja, was de ruststand 12-3.
Ook in de tweede helft bleven de spelers van Klick ’15 2 moeite hebben om elkaar te vinden in het spel. Dit zorgde ervoor dat De Peelkorf de overhand in de wedstrijd bleef houden. Twee doelpunten van Hilde en een van Inge zorgde in totaal voor 6 doelpunten voor de fusieploeg. De Peelkorf kon hun score door verschillende doorloopballen en afstandsschoten uitbouwen tot 20. Eindstand: 20-6.