In het dubbele paasprogramma stond op de maandag de 2e thuiswedstrijd van het weekeinde vastgesteld tussen Juliana en Festilent. In Zeeland had Juliana nog met 1-0 gewonnen. Afgelopen zaterdag verloor Juliana met 0 - 4 van Estria en was Sanne Toenders pupil van de week.

Juliana begon 2e paasdag zeer matig aan de thuiswedstrijd, veelvuldig balverlies en matige passing bracht Festilent regelmatig al op de Juliana helft in balbezit. Festilent profiteerde daar volop van en stichtte keer op keer gevaar in en rondom de zestien van Juliana. In de 11e minuut kwam Festilent dan ook op een verdiende voorsprong toen een scherpe voorzet van rechts over alles en iedereen heen ging. Op de punt van de vijf meter was echter Niels van den Brand geheel vrijgelaten en hij kon met een volley de bal in de korte hoek binnenprikken. Het duurde tot het tweede deel van de eerste helft eer Juliana zich enigszins wist te herpakken. Daarna bouwde Juliana ook een overwichtje op, en wist het wat kansen te creëren.

In de 2e helft ging Juliana mede geholpen door de wind op zoek naar de gelijkmaker. Juliana kreeg ook een handvol aardige kansen, maar wist die nog niet te verzilveren. Volgens een oude voetbalwet valt de goal dan aan de andere kant. Het was Willem van der Loop die een voorzet vanaf links zomaar in het Juliana doel zag waaien. Juliana rechtte daarop de rug en wist in het laatste kwartier toch nog op gelijke hoogte te komen. Eerst was het Justin Jacops die de bal bij de tweede paal lepelde waar Camiel van Geenen al inlopend de bal binnen kopte. In de laatste officiële minuut mocht Juliana nog net buiten de zestien een vrije trap nemen. Het was good old Berry van Krijl die zich achter de bal nestelde en de bal om de muur in het doel krulde.