Zondag 28 april moest Juliana op een hard en lastig te bespelen veld aantreden tegen laagvlieger HBV in Beers. Op 2e paasdag speelde Juliana Mill onder het toeziend oog van pupil van de week Joost Albers gelijk tegen Festilent en ook in Beers wist Juliana maar 1 puntje uit het vuur te slepen.

HBV's puntentotaal deze competitie zat tot deze wedstrijd nog steeds niet in de dubbele cijfers, en vecht nog steeds degradatie. Juliana ook al niet uitblinkend met haar puntentotaal is daarentegen al lange tijd veilig, ondanks dat het ook in het onderste deel van de competitie vertoeft. Dit was ook aan het spel van beide ploegen te zien. In de eerste helft was Juliana dan ook duidelijk de betere ploeg en kreeg het ook legio kansen en mogelijkheden, tot doelpunten kwam het echter bog niet.

In de tweede helft kwam Beers wat scherper uit de startblokken en kreeg het ook een paar aardige kansen. Juliana nam het heft weer in handen en na ruim een kwartier spelen kwam Juliana op een verdiende 0-1 voorsprong. Na terugspelen op de keeper mocht Juliana van dichtbij een indirecte vrij trap nemen. Deze werd terug gelegd op Berry van Krijl die de bal vervolgens hard langs vriend en vijand in de touwen joeg. Een kleine 10 minuten later kwam Juliana echter met 10 man te staan toen Tom Gerrits een aanvaller voorlangs liet kruisen en deze vervolgens op de hakken trapte. Hij kreeg daardoor zijn 2e gele kaart van de middag en kon vertrekken. Juliana ging hierdoor wat achterover leun en gokte op de counter. Vlak voor tijd brak dit echter op toen de bal vanaf de achterlijn werd voorgezet en Ruud Toonen van dichtbij in kon tikken voor de 1-1. In de slotminuut kon Camiel van Geenen nog bijna de winst aan Juliana brengen. Hij zag zijn schot vanaf de punt van de 16 in plaats van in de verre kruising verdwijnen op de paal uiteen spatten.