Meisjes C2 heeft een mooi seizoen gedraaid. Derde in de wintercompetitie. Op zaterdag 12 januari begon het nieuwe seizoen.

De eerste wedstrijd werd gewonnen. Het team begon goed te draaien en was beter op elkaar ingespeeld. De daarop volgende wedstrijden werden ook gewonnen. Begin maart kon het team al voorzichtig aan het kampioenschap denken. Als team stonden zij 10 punten los.

Zaterdag 23 maart was een spannende dag. Als deze dag gewonnen zou worden tegen TFC (Odiliapeel) en Apollo (Mill) kon winnen van Ledub (Budel) kon Vollan MC2 kampioen worden. Het team won met 3-1 van TFC. Terwijl de wedstrijd voor de C-meiden van Vollan erop zat, was het wachten op de uitslag van Ledub-Apollo. Als team was het besluit genomen om gezamenlijk in De Wis te wachten op de uitslag. Er was een lijntje gelegd met de coach van Apollo, zij zouden Vollan op de hoogte zouden brengen van de stand. Samen met de ouders is er gewacht op de uitslag. Om vijf uur kwam het verlossende bericht van Apollo. Via een filmpje vertelde het Apollo-team dat zij winst hadden gepakt tegen Ledub en feliciteerde zij de Vollan Meisjes C2 met hun behaalde kampioenschap. De champagne kon tevoorschijn gehaald worden. De feest vreugde barste los.

Zaterdag 13 april was de laatste competitiedag. Voor Vollan meisjes C2 stond er niets meer op het spel, behalve winnen, want dit waren zij als Kampioenen verplicht. De wedstrijd eindigde in een 4 - 0 overwinning. Ook nu barste de feestvreugde los. Nu de laatste wedstrijd gespeeld was, kon het team zeggen: Wij zijn kampioen 2018-2019.

Om vier uur werd het team samen met de andere kampioenen gehuldigd en in het zonnetje gezet. Er rest nu het team nog een uitdaging (die ze naar eigen zeggen gemakkelijk kunnen winnen). Dat is winnen tegen de enthousiaste en trouwe supporters. Het Vollan MC2-team daagt de ouders uit om een wedstrijd tegen hen te volleyen. Daar waar vorig jaar sommige ouders nog konden winnen bij niveau 6 zullen ze nu wat meer, of zeg maar veel meer, ballen om hun oren krijgen. De meisjes C2 van Vollan hebben zin in deze uitdaging!