De heenwedstrijd tegen DSV werd door de weersomstandigheden destijds in 3 bedrijven gespeeld. Deze keer waren de weergoden deze teams iets beter gezind. Jurre Verweijen was bij deze wedstrijd pupil van de week.

Meteen in het begin kreeg DSV een goede kans op de openingstreffer, maar deze werd niet verzilverd. Daarna speelde de wedstrijd zich veelal af op het middenveld. DSV had iets meer balbezit en was ook wat vaker op de helft van Juliana dan andersom. Juliana bleef echter met prima verdedigen en hard werken eigenlijk gemakkelijk overeind. Op slag van rust kreeg Juliana loon voor het harde werken, een voorzet vanaf links werd door Berry van Krijl bijna vanaf de achterin op de lat gekopt, voor het doel was Justin Jacops er als de kippen bij om de terugspringende bal binnen te werken. Hierna was het vrijwel meteen rust.

In de tweede helft bleef Juliana doorgaan waarmee het de eerste helft was opgehouden. De ploeg bleef hard werken en zeer gedisciplineerd verdedigen. Waardoor het in de tweede helft geen enkele kans meer weggaf. Sterker nog, het was eigenlijk Juliana wat de 2-0 had moeten maken. Eerst was het Vince van Reijmersdal die Justin Jacops diep stuurde, die stuitte echter op de keeper die de bal uit het doel kon duiken. Wat verder in de tweede helft was het Stein Jacops die met een individuele actie opnieuw Justin voor het doel zette. Ook deze keer was het de doelman die de bal kon keren. Uiteindelijk bleef het dus bij een zeer verdiende 1-0.