Met ingang van het seizoen 2019-2020 is John van Geenen de nieuwe hoofdtrainer van DWSH’18. De geboren Millenaar is de opvolger van Marco Bennehey die na een jaar vertrekt bij de fusieclub uit Wilbertoord en Sint Hubert. Met de keuze voor DWSH’18 zet John weer een stap in de regio.

Van Geenen begon met voetballen bij Juliana Mill. Tussen 1982 en 1986 speelde hij 43 wedstrijden voor N.E.C.. In deze periode heeft hij onder meer in Camp Nou tegen FC Barcelona gespeeld. Hierna speelde hij nog profvoetbal bij TOP OSS en nog voor de amateurs van O.S.S.’20, JVC Cuijk en Juliana Mill om vervolgens af te sluiten bij SV Estria. Van Geenen werd na zijn trainingscursus trainer van HBV en RKSV Volkel. In 2016 stapte hij over van RKVV Volharding naar Overasseltse Boys.

Na drie seizoenen Overasseltse Boys stapt de 54-jarige inwoner van Escharen over naar de in 2018 opgerichte fusieclub. Mogelijk kan hij op grootste wijze afscheid nemen, want zijn ploeg bezet een derde plek op de ranglijst met drie punten achterstand op de koploper. Met John verwacht DWSH’18 een gemotiveerde en gedreven opvolger van Marco Bennehey gevonden te hebben die weer verder stappen kan zetten met deze jonge ploeg. John, van harte welkom bij onze club!