Na twee weken rust te hebben gehad stond Klick ’15 1 vandaag klaar voor een belangrijke wedstrijd tegen Odio. De punten zijn nodig om de kans op degradatie in de hoofdklasse zo klein mogelijk te maken.

Al gauw werd de leiding door de thuisploeg gepakt. Door middel van een afstandsschot en een vrije worp kwam Klick ‘15 op een 2-0 voorsprong. Even liet Klick ‘15 Odio wat dichterbij komen: 2-1. Vanaf dat moment trok de fusieploeg de wedstrijd naar zich toe. Goed uitgespeelde kansen en voldoende rust zorgden voor een 5-1 ruststand. De tweede helft verliep moeizamer. Odio ging anders verdedigen en daar moest Klick ’15 aan wennen. Nadat het gat weer even groter werd, 6-1, kon Klick ’15 de korf niet meer vinden. In tegenstelling tot Odio die nog twee keer wist te scoren. Eindstand: 6-3.
Voor Klick scoorden: Irma de Kleijne 3x, Ilse Thoonen, Mieke Selten en Sanne Bens 1x.

v. Grinsven/Albers Klick ’15 2

Deze zondag had Klick ’15 2 een pittige wedstrijd voor de boeg tegen Melderslo, die derde staan in de competitie. Melderslo begon de wedstrijd gelijk sterk en kwam al snel op 0-2 voorsprong. Door een mooie wegtrekbal aan de kant van Klick ’15 werd de stand 1-2. Helaas kwamen zij verder niet tot scoren. Melderslo maakte hun aanvallen wel af en kreeg dus de kans om uit te lopen. Dit maakte de ruststand 1-6. Na de rust was het Klick ‘15 die het eerste doelpunt maakte. Melderslo hield de overhand in de wedstrijd en bleef hun kansen afmaken. Klick ’15 kon nog tegenstand bieden met 3 afstandsschoten. Melderslo bouwden hun stand uit tot 14 doelpunten. Eindstand 5-14.
Voor Klick ’15 scoorden: Angelique Verbruggen 3x, Suzanne Bouwen en Britte Verhoeven 1x.