SES Langenboom had een overwinning nodig om concurrent DSV voor te blijven op de derde plek. Daarnaast kon HBV drie punten goed gebruiken in de strijd om rechtstreekse degradatie met FC Uden.

Deze wedstrijd werd in het voordeel van SES beslist door twee wonderschone doelpunten van Paul van Geffen. Eindstand: 2-1.

SES was aan de stand verplicht om deze wedstrijd te winnen, want het team uit Langenboom heeft meegedraaid om het kampioenschap, waar HBV dit seizoen onderaan bungelde. Echter kwam HBV met feller spel en zorgde voor meerdere kansen in de eerste helft. Het was Daan Klievink die de score opende, nadat een weggewerkte corner van Beers bij hem in de voeten belandde. Zijn harde schot op de rand van het zestienmetergebied was buiten bereik van SES-doelman Jon de Klein, 0-1.

Een sterker SES kwam uit de rust. Met aanpassingen in de opstelling zorgde het team van Ton Berens voor controle op het middenveld. Het was hoofdrolspeler Paul van Geffen die op het middenveld de wedstrijd bepaalde. Binnen tien minuten boog hij de achterstand om in een voorsprong, en hoe. De eerste goal kwam ook uit een rebound van een corner waarbij hij feilloos uithaalde van 20 meter, 1-1. Niet lang daarna onderschepte hij een stuiterende bal met zijn hoofd en haalde direct daarna uit. Zijn harde schot was onhoudbaar voor HBV-keeper Roy Toonders, 2-1. Daarna verzuimde SES om de wedstrijd helemaal uit te spelen en viel er geen derde Langenbooms doelpunt. Het was zelfs Klievink die laat in de tweede helft nog de gelijkmaker leek te maken, maar zijn inzet spatte uiteen op de lat van het Langenboomse doel. Met deze uitslag zorgde SES wel voor een officieuze plek in de nacompetitie door het verschil in doelsaldo.