De laatste thuiswedstrijd van het seizoen van Juliana Mill, waarbij Boyd Verweijen pupil van de week was, ging tegen FC Uden, dat al bijna gedegradeerd is. Juliana had nog iets goed te maken omdat de heenwedstrijd verloren was gegaan, en er nog een kleine kans is op de laatste periode.

Juliana ging dan ook voortvarend van start en kwam al in de 8e minuut op 1-0 toen Justin Jacops een voorzet van rechts hard tegen de touwen kopte. In de 20e minuut was het dezelfde Justin Jacops die zijn tweede van de middag tegen de touwen kon werken na een knappe individuele actie. In de 38e minuut bracht ook Camiel van Geenen zijn naam op het scorebord. Stein Jacops kwam met een rush langs de lijn de 16 binnen, en bediende Camiel op maat voor de 3-0. In de 44e minuut was het opnieuw Camiel van Geenen, die met een lichaamsschijnbeweging op het middenveld de complete Uden defensie op het verkeerde been zette. Vervolgens verschalkte hij met een lob de uitlopende FC Uden doelman.

In de tweede helft ging Juliana door waar het gebleven was. In de 48e minuut was het opnieuw Justin Jacops die vrijgespeeld werd net buiten de 16. Met een prachtig diagonaal schot zorgde hij voor de 5e treffer van de middag. Daarna duurde het even aleer de net daarvoor ingevallen Andy Veld diep gestuurd werd vanuit het middenveld. Hij prikte de bal keurig langs de keeper onder in het hoekje voor de 6-0.

Hierna stokte niet de dadendrang van Juliana, maar wel de productie. Er vielen nog een flink aantal kansen te noteren, maar doelpunten bleven uit. Overigens had ook FC Uden nog een aantal kansen op de eretreffer, want ondanks de grote achterstand bleven ze het tot einde toe proberen.