Tijdens deze zonnige dag stond de laatste competitiewedstrijd voor Klick ’15 1 op het programma tegen VVO/Klimroos. Voor beide ploegen valt er niks meer te verliezen en/of te winnen waardoor de dames met een goed en positief gevoel de wedstrijd in gingen.

Het duurde even voordat de korf werd gevonden, beide ploegen waren in deze eerste fase van de wedstrijd aan elkaar gewaagd: 2-3. Vanaf dat moment pakte VVO/Klimroos de leiding. Klick ‘15 had veel kansen, maar wisten deze helaas niet te benutten. Voor de rust liep de tegenstander uit tot een 2-6 voorsprong. Het warme weer bleek ook in de tweede helft een belemmerende factor. De energie was aan beide kanten op en het voorstel om de wedstrijd eerder af te fluiten werd dus ook geaccepteerd. Tien minuten voor tijd beëindigden de scheidsrechter deze moeizame pot. Eindstand 6-11, met als belangrijkste vermelding: handhaving in de hoofdklasse!
Voor Klick scoorden: Marja Derks 2x, Kim Verbruggen, Dymphe vd Berg en Sanne Bens 1x.