Op de tot nu toe heetste dag van dit jaar werd de eerste nacompetitiewedstrijd gespeeld voor SES Langenboom en MULO uit Helmond. SES begon goed aan de wedstrijd, maar MULO trok aan het langste eind en gaat door in de nacompetitie door het team uit Langenboom met 4-2 te verslaan.

SES leek het eerste het beste om te gaan met de hete weersomstandigheden. Het team uit Langenboom kreeg de eerste kansen en zorgde voor de eerste twee doelpunten van de wedstrijd. Met een 0-2 voorsprong zag het er goed uit voor SES, die de wedstrijd controleerde. Echter werd MULO aan het einde van de eerste helft wakker. Binnen 4 minuten zette het team uit Helmond de stand gelijk.

In de tweede helft zette MULO de lijn door en leek SES aangeslagen te zijn door de gelijke stand en het weer. Nog geen tien minuten na de rust zorgde MULO voor hun voorsprong met een afstandsschot die niet gekeerd kon worden door keeper Jon de Klein. Daarna ging MULO op zoek naar de echte beslissing en creëerde legio kansen meer dan SES. Het tempo lag wel een stuk lager en daardoor werd de wedstrijd net zo droog als het gras. MULO hield de bal en SES probeerde met enkele ballen naar voren wat te forceren. Het lukte MULO pas om in de laatste minuut het beslissende vierde doelpunt te maken. Het voetbalseizoen van SES is hierdoor afgelopen en zien we volgend jaar weer in de vierde klasse.