Ieder jaar wordt op de voetbalvelden van Juliana aan de Langenboomseweg in Mill de vier tegen vier avond georganiseerd en dit jaar is deze gepland op woensdag 5 juni.

Net als vorig jaar worden er dan veel veldjes uitgezet zodat iedereen ook echt 4 tegen 4 kan spelen. Want juist daardoor kun je lekker veel aan de bal komen en dat is nou net de bedoeling van deze avond. Want het maakt niet uit of je al een keer gevoetbald hebt, iedereen kan dan eens lekker tegen een bal trappen. Dit jaar kiezen we er voor om alleen de jongste jeugd uit te nodigen, dus vanaf negen jaar en jonger.

Ook voor meisjes is dit een leuke manier om eens te proberen of voetbal iets voor jou is. Lekker plezier maken met een team is namelijk het belangrijkste van voetbal en dan maakt het helemaal niet uit of je er wel of niet goed in bent. Maar het kan ook zijn dat je zoveel talent hebt dat je ooit het Nederlands elftal weer naar een WK schiet!

Je mag dan ook nog proberen een penalty te scoren bij de keepers van de Juliana jeugd. Wie dit het beste kan, gaat ook nog met een beker naar huis.

En als je zeker weet dat je wilt blijven voetballen, kun je op de site van Juliana, www.julianamill.nl, een lidmaatschapsformulier downloaden en invullen. Als je het niet zeker weet kom je gewoon na de vakantie een keer met een team meetrainen. En als je het niet leuk hebt gevonden, heb je het in ieder geval een keer geprobeerd.

Dus kom lekker voetballen en neem iedereen mee naar de 4 tegen 4 dag op het sportpark van Juliana op 5 juni. Het begint om zes uur maar zorg dat je er een kwartier eerder bent, want dan kunnen we ook even je naam noteren.