De landelijke voorjaarscompetitie van de KNLTB heeft TC Langenboom heeft vier keer een feestje opgeleverd.

Op de eerste tropische dag van 2019 werden de TCL-jongens team 2 kampioen van de jeugdcompetitie groen. Ze moesten alle zeilen bijzetten om deze wedstrijd met 6-0 te winnen om een eventueel kampioenschap te kunnen vieren. Het werd bloedstollend spannend op het tenniscomplex van Langenboom. Met een 5-0 voorsprong moest tijdens de laatste partij een tiebreak de beslissing brengen. En ja hoor, de TCL-jongens hielden hun zenuwen voldoende in bedwang en sleepten de hoofdprijs in de wacht. Een topprestatie van Teije Arts, Reg van der Heijden, Jip van der Ven en Boaz Hermans.

Senioren scoren

Voor de damesdubbel team dinsdagochtend van TCL is de voorjaarscompetitie ook super succesvol verlopen. Diny Leenders, Nellie van der Heijden, Golien den Hartog en Marijke van Uden haalden het kampioenschap binnen.

Op vrijdagavond 31 mei werd het TCL-mixteam 1 ook kampioen. De vaste kern van het tennisteam heeft dat vanwege blessures niet geheel op eigen kracht kunnen doen. Bianca Hendriks, Marga van Sambeek, Judith Meulepas, Jerry Couwenberg, Joan Brans, Marc van der Horst, Jan van de Wiel hebben mede dankzij enkele invalkrachten toch een spectaculair slotakkoord gemaakt van de voorjaarscompetitie 2019.

Op de allerlaatste speeldag 6 juni haalde het donderdagavond TCL-damesteam 3 het kampioenschap binnen. Dat gebeurde in een rechtstreeks duel tegen de nummer 2. Golien den Hartog en Leny Huvenaars ondersteunden Yvonne Cuppen, Jacqueline van Zeeland, Ans Rongen, Karin van Krijl en Henny van Kuppeveld bij die opdracht. Met succes en ze konden het glas champagne heffen op de overwinning.