Zaterdag 15 juni jl. was een spannende dag voor Hockeyclub Mill wat betreft de junioren. Er waren diverse teams die er dusdanig goed voor stonden dat als ze zouden winnen er een grote kans in zat om kampioen te worden van het seizoen 2018/2019.

Zo ook de meiden van de A1. Om 16.15 uur mochten zij hun kampioenswedstrijd spelen op het hockeyveld in Uden. En met succes. Met een stand van 0-3 voor Mill gingen ze de rust in, en na de rust wisten ze er nog eens 3 goals bij te maken. Met een winst van 0-6 hadden ze de wedstrijd afgesloten en daarmee wisten ze zeker dat ze de kampioenschap hadden behaald.

Reden voor een feestje! Met champagne en bloemen gingen de meiden van het veld om snel naar het Millse terug te keren. Daar stond bij de hockeyclub de platte kar klaar.

Een mooie afsluiting van het seizoen, zeker ook omdat sommige meiden van het team volgend jaar over gaan naar het damesteam.

Op de foto ziet u de spelers van het team, Famke Arts kon helaas niet aanwezig zijn, maar ook zij hoort er zeker bij, want winnen doe je door het hele seizoen goed te spelen.

Ook de meiden van team B1 wisten kampioen te worden, bij deze willen wij ook hen feliciteren.

Johan Arts, Geert Schel en Anke Minten, toppers die ervoor hebben gezorgd dat de wedstrijden goed voorbereid en begeleid werden. Dank je wel voor jullie bijdrage.

Meiden A1 bedankt voor het sportieve jaar en het mooie team wat jullie waren.

Foto en tekst - Mayke Selten, Teammanager A1 Hockey Club Mill