Het Taflan Tourspel is alweer toe aan zijn 28e editie. En ook dit jaar hopen we weer op veel deelnemers uit Langenboom en omgeving. Hiermee kunt u niet alleen zelf mooie prijzen winnen, maar hiermee steunt u ook de club.

Er zijn diverse plekken in Langenboom waar je de formulieren kan inleveren. Kom bijvoorbeeld eens gezellig langs bij “d’n Bens” om het formulier in te leveren of misschien zelfs nog in te vullen.

Hoe werkt het?

Elke deelnemer vult 25 wielrenners in die elke dag punten kunnen scoren. Daarnaast kunnen 5 reserves ingevuld worden. Deze worden ingezet wanneer er renners van jouw lijst uiteindelijk niet deelnemen aan de Tour de France. Je scoort elke dag punten wanneer één of meerdere van jouw gekozen renners in die etappe in de top 10 eindigen. De eindstand van de Tour telt zelfs dubbel. Ook is er een ploegenklassement. Voeg 5 deelnameformulieren samen, bedenk een leuke naam voor je ploeg en neem het op tegen andere ploegen uit de regio.

Wat kan ik winnen?

Elke dag is er een dagprijs, en ook de nummers 100, 200 etc winnen een kleine prijs. Wat er precies te winnen is staat op het deelnameformulier.

Hoe doe ik mee?

Op www.taflan.nl download je het deelnameformulier. Daarop staat alles wat je moet weten dus lees het rustig nog even door. Bovendien vind je daar extra informatie om je op weg te helpen. Vul je deelnameformulier(en) in en lever het samen met het inschrijfgeld van €5,- in bij één van de inleveradressen. Ook deze staan zowel op de website als op het deelnameformulier. Er kan ingeleverd worden tot 6 juli 12.00 uur. Wil je meer weten stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Iedereen veel succes en wie weet val ook jij dit jaar in de prijzen bij het Taflan Tourspel 2019!