Opnieuw heeft modelvliegvereniging “The Red Baron” in Wilbertoord, de grote eer om een Drone race te organiseren. Dit alles aanstaande zaterdag 6 juli vanaf 10.00 uur op het vliegveld aan de hoek Tipweg en Verbindingsweg in Wilbertoord. Toegang is gratis.

Deze drone race wedstrijd telt mee voor het KNVvL Nederlandse kampioenschap. Het is de tweede wedstrijd in een serie van zes, en er wordt verwacht dat de dronepiloten er opnieuw, alles op alles zullen zetten, om al zo vroeg mogelijk in het seizoen het maximale aantal punten te scoren.

Als toeschouwer kunt u dit, ook nu weer, van zeer dichtbij meemaken. Ervaring van de organisatie is, dat de piloten graag uitleg geven over de techniek en de spanning van het drone vliegen. Voor u dus een uitgelezen kans om de piloten de hand te schudden en eens kennis te maken met deze nieuwe, snelle en uitdagende tak van de modelvlieg sport.

Modelvlieg vereniging “The Red Baron” heeft een goede staat van dienst en mag daarom net als in 2017 en 2018 deze wedstrijd organiseren.