De inschrijvingen voor het 31e Juliana Tourspel zijn geopend. Inschrijven voor het Juliana Tourspel kan online via www.julianatourspel.nl of via de tourspelboekjes die sinds vorige week klaarliggen bij verschillende cafés, restaurants en winkels in de buurt. Voor slechts € 5,- steun je de jeugd van Juliana Mill en speel je mee om fantastische prijzen.

Na de Giro d’Italia in de maand mei is het in juli traditioneel tijd voor de Tour de France. Op zaterdag 6 juli gaat de belangrijkste wielerronde ter wereld van start in België in Brussel. Dit vanwege de 50ste verjaardag te vieren van de eerste Tourzege van Eddy Merckx.

Net als andere jaren gaan de volledige opbrengsten van het Juliana Tourspel ook dit jaar naar de jeugd van Juliana, ook zijn er weer fantastische prijzen te winnen met de Millse tourtoto. De hoofdprijs is een Merida Racefiets, mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Thijs Hendriks fietsen in Wanroij.

Deelnemers kunnen tot en met zondag 7 juli 12.00 uur op het sportpark van Juliana terecht om hun lijst(en) in te leveren. Digitaal kan zelfs tot maandag 8 juli 12.00 uur worden ingeschreven, dit vanwege het feit dat zondag 7 juli de ploegentijdrit is en deze niet meetelt in het Juliana Tourspel.

In het Juliana Tourspel zijn er punten te verdienen voor iedere wielrenner in de top tien van de daguitslag. Door de juiste mix te maken van klimmers, tijdrijders en sprinters maak je kans op een van de mooie prijzen, bovendien kun je gratis deelnemen aan het ploegenklassement als je met 10 vrienden, collega’s of teamgenoten deelneemt. De nummers 1, 2 en 3 van het klassement gaan deze editie weer naar huis met een échte ploegenprijs: een barbecuepakket van Wildhandel van der Cruijsen, een sporrtrainingles bij Fitland Mill of een dinerbuffet bij ’t Lagerhuis.