De doelstelling van de Millse Apollo dames 1 was duidelijk afgelopen seizoen, promoveren. Na eens spannend seizoen, waarin hard gewerkt werd, eindigde de dames op een tweede plaats. Dat betekende PD-wedstrijden.

Al snel werd bekend gemaakt dat Skunk dames 1 de tegenstander zou worden, een team waar Apollo 3 jaar eerder de PD-wedstrijden voor de eerste klasse van won. Echter is het team van Skunk nogal veranderd én verbeter. Gezamenlijk met het mentale aspect wat komt kijken bij een PD-wedstrijd, bleek Skunk een maatje te groot te zijn. Apollo verloor en moest het daarmee doen met nog een seizoen eerste klasse, zo leek het.

Vorige week bleek echter dat HLB van Daal zich terugtrok uit de promotieklasse. Zowel een team uit Sittard als Apollo kregen de kans om deze plek op te vullen. Sittard zag af van de optie en daarmee promoveert Apollo alsnog naar de promotieklasse.

Het zal een flinke uitdaging worden voor de Millse dames, met onder andere teams als Flamingo’s d2, Activia D4 en Set up D1 in de poule. Desondanks hebben ze er ontzettend veel zin in en gaan ze de uitdaging maar al te graag aan. Zoals de dames zelf zeggen: “Loat ze mar komme!”.