Voor de vele toeschouwers was het afgelopen weekend weer volop genieten bij de HMV races met de klassieke motoren in Mill.

Vele Duitse fans en vakantiegangers die hun vakantie vierden in Mill en omgeving waren te gast en lieten blijken erg te hebben genoten. “Tijdens onze vakantie in Mill komen wij altijd kijken, het is prachtig hier”, zo maar een uitspraak van toeschouwers die ook genoten van alle fraaie motoren op het rennerskwartier.

Henk van Kessel had ook weer diverse racers als de 50cc Kreidlers en de fameuze 125cc Condor voor het publiek tentoon gesteld. Velen namen een kijkje en hadden een gesprekje met de oud-wereldkampioen 50cc die Mill zo goed op de kaart heeft gezet. “Ik heb het nog drukker dan toen ik hier zelf reed”, lachte Henk. Peggy Toonen was ook weer in haar sas. “Het is toch prachtig wat wij hier met onze vrijwilligers ieder jaar neer kunnen zetten, ik zie alleen maar lachende gezichten bij zowel de rijders als het publiek, het weer zat ook mee en er gebeurden geen ongelukken, alles was top! Hierbij wil ik de circuit aanwonenden, de gemeente, de EHBO, de vrijwilligers en iedereen die hieraan heeft meegewerkt hartelijk danken. Dankzij al deze mensen was ook de 11e editie van de regelmatigheidsritten weer uitermate geslaagd!”