Foto: Cockie Kremers

Het 100-jarige RKSV Juliana Mill heeft een historisch jubileumweekend achter de rug. Vanaf het eerste moment op vrijdagavond met de voorwedstrijd voor de jeugd, gevolgd door de hoofdwedstrijd van Juliana 1 tegen de Juliana All Stars, heerste er een geweldige stemming op het sportpark van Juliana.

Na de wedstrijd op vrijdag was het genieten van de reünie-avond. We mochten heel veel leden en oud-leden begroeten en de muziek in de feesttent was in handen van DJ Sil en de Two Stools.

Op zaterdag was er het zonovergoten familietoernooi, gevolgd door een officieel moment om even stil te staan bij 100 jaar Juliana.

De sfeer kwam er daarna vlot in bij een geslaagde buut van Andy Marcelissen.

Om voor de latere feestavond een goede bodem te leggen was er een barbecue waaraan zo’n 300 mensen meededen en zo rond acht uur begon dan de feestavond met René Goossens, gevolgd door DJ Jack. Hoogtepunt van deze feestavond was een spetterend optreden van niemand minder dan Snollebollekes. Voor de heel jeugdigen was er voorin een speciaal vak, zodat ook zij konden springen... naar links... naar rechts... De feeststemming werd na zijn optreden perfect vastgehouden door Black Fout, die de avond in stijl afsloten.

Op zondag was de dag voor de jeugd met vanaf drie uur een gezellig matinee en daarmee kwam een eind aan een gedenkwaardig jubileumweekend.

De speciale jubileumkrant is nog steeds verkrijgbaar op ons sportpark of lees de digitale versie op onze website www.julianamill.nl. Daarop zullen binnenkort ook foto’s gepubliceerd worden van het jubileumweekend.

Dank aan iedereen die een bijdrage geleverd hebben aan dit jubileumweekend: de sponsoren, het bestuur en niet te vergeten de vele vrijwilligers van het 100 jarige Juliana.

Jubileumcommissie 100 Jaar Juliana

Zie dit weekend De Neije Krant voor meer foto’s van dit jubileumweekend.