Op zondag 8 september was het weer zo ver. Na een intensieve voorbereiding begon voor de dames van Siebers / Klick ‘15 1 de competitie weer, onder leiding van Rein van Vught.

De dames van de selectie zullen deze competitie alle zeilen bij moeten zetten vanwege veel blessures en andere afwezigen. Tegenstander Oranje-Wit is geen onbekende. Klick ‘15 startte de eerste helft goed. Beide teams waren aan elkaar gewaagd en de score liep gelijk op. Er werd in de verdediging veel druk gezet waardoor de dames weinig tot schot konden komen. Vlak voor rust wist Oranje-Wit nog een keer de korf te vinden waardoor de dames met een stand van 5-4 de rust in gingen. Voor de dames van Siebers/Klick ‘15 1 was het zaak om wat meer rust aan de bal te krijgen en er voor de volle honderd procent voor te blijven gaan. Toch kwam Oranje-Wit de tweede helft beter uit de startblokken. Goed uitgespeelde kansen aan de kant van Oranje-Wit zorgden ervoor dat het verschil steeds groter werd. Klick ‘15 had kansen, maar die werden ondanks de vechtlust onvoldoende benut. Eindstand 12-5. Volgende week spelen de dames thuis om 13.00 uur tegen Melderso. Alle support is welkom.
Voor Siebers / Klick ‘15 1 scoorden: Kim Verbruggen en Mieke Selten 2x, Marja Derks 1x.