Op deze zonnige dag mochten de dames van Klick’ 15 1 zich klaarmaken voor een wedstrijd tegen een voor hen onbekende tegenstander, Melderso.

Vanaf de eerste seconde waren de dames wat onoplettend en werden er slordigheidsfoutjes gemaakt. Melderso maakte daar goed gebruik van en wist al gauw op een 0-4 voorsprong te komen. Vanaf dat moment gingen de koppen omhoog en werd de verdediging wat stabieler. Middels een vrije worp en een korte kans wist Klick ’15 weer een beetje terug in de wedstrijd te komen: 2-4. Voor rust was het toch Melderso die de korf nog twee keer wist te vinden. De aanvallen van de dames van Klick ’15 1 werden echter steeds beter opgezet, maar de dames beloonden zichzelf niet met het maken van doelpunten. Voor de thuisploeg was het zaak om wat meer rust in het spel te brengen. Melderso was erg gefocust op de bal en daar moet Klick ’15 1 wat meer gebruik van gaan maken. Even leek dat goed te lukken en kwam Klick ’15 voor de tweede keer dichterbij: 4-8. Dat de dames van Melderso erg zuiver waren, werd in het tweede gedeelte van de tweede helft steeds duidelijker. Waar Klick ’15 de kansen niet afmaakte, deed Melderso dat wel. Melderso breidde de voorsprong steeds verder uit en wist uiteindelijk twee punten mee naar huis te nemen. Eindstand: 5 - 12.

Voor Klick ’15 1 scoorden: Irma de Kleijne 2x, Sanne Bens, Mieke Selten en Hilde v Dommelen 1x.

v. Grinsven/Albers Klick ’15 2

Deze zondag mochten de dames van 2 het tijdens de eerste competitiewedstrijd opnemen tegen BMC. Een gewaagde tegenstander. Klick ’15 2 speelt in een nieuwe samenstelling waardoor het nog erg zoeken lijkt. Gelukkig konden de dames rekenen op wat aanvulling vanuit de midweek. De wedstrijd begon goed. v. Grinsven/Albers Klick ’15 2 was onwijs fel. Beide teams scoorden om de beurt. Iedere aanval ging steeds beter en de verdediging werd iedere keer weer sterker. Na de rust stond Klick’15 voor met 5-4. De wedstrijd kon nog alle kanten op. Klick’15 bleef fel, maar begonnen ook af te zwakken. De dames hielden het tempo in de aanval hoog en de verdediging werkte ontzettend hard om de bal weer in de aanval te krijgen. Helaas werd het harde werk na de rust niet meer beloond. Eindstand 7-10.