Na drie weken bekervoetbal en een aantal vriendschappelijke wedstrijden gaat komende zondag (22 september) voor de standaardteams van DWSH ‘18, Juliana en SES de bal weer rollen.

SES heeft qua resultaat in de beker het beste gescoord met een fraaie eerste plaats. Na twee relatief eenvoudige overwinningen tegen respectievelijk VCO en DWSH ‘18 werd afgelopen zondag verdiend met 1-2 verloren van Estria. Het was een wedstrijd voor de statistieken, want SES was al niet meer in te halen.

DWSH ‘18 wist knap tegen datzelfde Estria met 2-2 gelijk te spelen en zondag werd VCO met 3-1 geklopt.

Juliana had in Boekel Sport een niet te kloppen tegenstander. Ongeslagen bereikte de Boekelnaren de volgende ronde. Juliana won zondag met 5-3 van Odiliapeel.

Maar komende zondag gaat het om het ‘echie’. Juliana speelt thuis tegen Gassel en normaal gesproken moet dat een overwinning voor de blauw-witten worden. SES krijgt het zwaarder met een uitwedstrijd tegen Toxandria, de ploeg van trainer Jos Coenen, oud speler van de Langenboomse hoofdmacht.

Van DWSH ‘18 wordt veel verwacht dit seizoen, maar of dat tegen oud vierdeklasser HBV gaat lukken is de vraag. In Beers zal het een zware opgave worden voor trainer Van Geenen en zijn team.

De wedstrijden beginnen allemaal om half drie en zijn live via L.O.M.-radio te volgen in het programma Sport op Zondag. Thijs van den Heuvel en Herman van Gaal zullen hun uiterste best doen de luisteraars dit jaar te boeien met de gemeentelijke voetbalwedstrijden.

Het programma begint om 14.00 uur en duurt tot zolang de wedstrijden duren en de eindstanden allemaal binnen zijn.