Taflan speelt dit seizoen met maar liefst vijf seniorenteams competitie. Team 4 en 5 speelden deze week niet omdat ze een team minder in de competitie hebben.

Het eerste team speelt dit jaar met Jörgen Bisschops, Jan van der Linden en Marco de Klijn. Jan speelde sinds zijn blessure vorig jaar zijn eerste competitiewedstrijd. Dat ging hem goed af, want hij wist al zijn enkelwedstrijden te winnen. Ook Marco was in goeden doen en won al zijn enkelwedstrijden. Samen met Jan won Marco ook het dubbelspel. Jorgen wist geen wedstrijden te winnen, waardoor er een 7-3 eindstand op het scorebord stond.

Het tweede team heeft dit jaar een lastige poule. Rene van Dijk, Joan Arts en Kevin Pluk gaan dit jaar voor het kampioenschap in de eerste klasse. Ze begonnen meteen tegen een van de drie concurrenten. Rene moest duidelijk nog warmdraaien en speelde wisselend. Hij wist één enkelwedstrijd te winnen. Joan en Kevin waren beiden wel scherp en wonnen alle enkelwedstrijden. Helaas verloren ze het dubbelspel waardoor ook Taflan 2 met 7-3 wist te winnen.

Het derde team zal ook dit jaar weer gaan voor klassebehoud. Wiljan Toonen, Jeno Bongers en Juan José van der Linden hadden geluk de eerste wedstrijd. Ze speelden tegen slechts twee tegenstanders waardoor ze drie punten cadeau kregen. Jeno wist helaas geen wedstrijd te winnen. Wiljan won één enkelwedstrijd en Juan was de sterkste man van de avond. Hij won zijn twee overgebleven wedstrijden. Uiteindelijk stond er een nette 6-4 overwinning op het scorebord.