SES begon zondag 22 september goed aan de competitie. De ploeg uit Langenboom had moeite met het verdedigingsblok van Toxandria maar won uiteindelijk toch met 0-1.

In de eerste minuten lag er een hoog tempo. Het spel ging mooi op en neer met kansen voor allebei. Na dik een half uur moest Toxandria verder met een man minder. Bastiaan Bulkens trapte Wout van Lanen na en ontving de rode kaart. Hierna was SES heer en meester en creëerde ook kansen.
Melvin van den Elzen trof de paal via de keeper en kopte vlak voor rust net naast na een prachtige lange bal van Jari Lukassen.

Na de rust was het SES in de aanval maar Toxandria met een aantal kansje vanuit de counter. Tien minuten na de rust trof Melvin van den Elzen weer het houtwerk. Dit keer met een punter van een meter of twintig. Na dik een uur spelen is het dan toch raak voor SES. Na een knappe actie en voorzet van Melvin van den Elzen is daar Wout van Lanen die de bal binnenschiet: 0-1. Hierna is SES veel aan de bal tot tien minuten voor tijd. Toxandria ging wat meer in de aanval en kreeg ook nog een hele grote kans. Toxandria ging met twee man op Jon de Klein af, legde breed maar Joris Lukassen redde de bal op de doellijn. Hiermee zorgde hij voor de drie punten samen met matchwinner Wout van Lanen.

Toxandria - SES 0-1 (0-0)
‘61 Van Lanen 0-1