Zelf ben ik er al een aantal jaren bij en nog steeds omdat het zo leuk is.

Een van de leden gaf me destijds de tip. Het is door de jaren heen, een soort “familie“ geworden, vandaar ook onze fam. App, waarin al de ins en outs omtrent het sport gebeuren worden uitgewisseld, inclusief even afmelden als je niet in de gelegenheid bent om te sporten. Nu zal je denken wordt er ook nog gesport? Jazeker en hoe! De gemiddelde leeftijd ligt rond de 40 & 60+, en de een doet niet voor de ander onder, ieder beoefent het spel naar eigen vermogen. Zoals bv: hockey, volleybal, tjoekbal, korfbal, handbal, basketbal enz. enz. Deze variatie maakt het juist zo leuk! En dit alles o.l.v. Indy Vlaar. We beginnen met een warming up, daarna gaan we ervoor! Naar eigen inzet, wat het lichaam voor mogelijk houd en dat is over het algemeen nogal fanatiek! Daarna volgt de cooling down. Een verfrissende douche na afloop. Natuurlijk is er dan nog een derde helft dan sluiten we af onder het genot van een drankje en wat versnaperingen in het MIKO ’76 clubgebouw, gezellig met elkaar een praatje maken over ditjes en datjes.

In het najaar sporten we in de sporthal van het Merlet college. In het voorjaar sporten we op het kunstgras van het MIKO. Zorg ervoor dat je goede sportschoenen hebt. Een goed begin is het halve werk. Dan hebben we nog: de nieuwjaarsborrel, gezamenlijke bbq met de MIKO leden en een afsluiting van het seizoen. Na het seizoen gaan we bij een van de leden thuis, volleyballen.

Je mag 4 keer gratis mee sporten. Ik hoop dat dit bericht je enthousiast heeft gemaakt!

Dus kom uit je luie stoel en meld je aan bij:
Jeanne Selten bel 0486-431307 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
En dat alles voor maar € 116,- op maandag van 19.30 tot 20.30 uur.

Je bent van harte welkom.

Een enthousiast sportfit lid, Jolanda v.d. Meer.