Juliana Mill is de nieuwe competitie op het eigen Juliana/Verweijen ICT sportpark goed begonnen met een overwinning op Gassel.

Heel lang zag het er echter naar uit dat dit een typische 0-0 wedstrijd zou worden. Juliana, onder leiding van de nieuwe trainer Johan van Osch, werd al vroeg onder druk gezet. Mede door eigen slordigheid van Juliana leek de Gasselse opzet te werken, ware het niet dat de Gasselse voorwaartsen nauwelijks bereikt werden. De eerste helft speelde zich dan ook vooral op het middenveld af, en beide ploegen waren onmachtig om iets te forceren. Aan beide kanten vielen nauwelijks mogelijkheden te noteren laat staan kansen.

Aanvankelijk liet ook de tweede helft een zelfde spelbeeld zien. Juliana had moeite om onder de druk uit te voetballen en Gassel was niet in staat om iets te doen met de balveroveringen. Uiteindelijk trok Juliana toch aan het langste eind door zowel in de 68e als de 69e minuut toe te slaan uit twee messcherpe counters. Eerst was het Jasper Bergmans die met een verre uittrap de bal achter de Gasselse defensie deponeerde. Daar was het de watervlugge Justin Jacops die kon profiteren van de aarzeling bij de Gasselse doelman en de bal binnen wist te schuiven. De stand was nauwelijks bijgewerkt op het scorebord toen dezelfde Justin Jacops nieuweling Stan Peters diep kon sturen die op zijn beurt de Gasselse doelman wist te verschalken. Pas ver in de blessure tijd dacht Gassel iets terug te kunnen doen, Jasper Bergmans redde echter knap oog in oog met een Gasselse aanvaller.