SES is op zoek naar iemand die het leuk vindt om de rol van verzorger of verzorgster op zich te nemen bij onze selectie elftallen.

Hierbij moet je denken aan het behandelen van spelers in de vorm van tapen of mogelijk spieren behandelen en/ of masseren. Ook werk je samen met de technische staf van de selectie naar een spoedig herstel van mogelijk geblesseerde spelers.

Wij zijn op zoek naar één of meerdere personen die het leuk vinden om deze taak op zich te nemen op een dinsdag en/ of donderdag avond en op de zondagen. Op dinsdag- en donderdagavond zal dit zijn voorafgaand aan de training van +/- 19:30 tot 20:00 uur en op de zondagen zal dit zijn voorafgaand aan de warming-up bij een thuiswedstrijd of voor het vertrek naar een uitwedstrijd. Op zondag zal de verzorging gelden voor het eerste elftal van SES.

Bij interesse is het ook mogelijk om volledig aan te sluiten bij de wedstrijden van SES 1 op de zondagen.

Mocht je interesse hebben neem dan contact op met Martijn van Lith, dit kan per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of bel gerust voor eventuele vragen naar: 06-41879990.