De eerste helft was DWSH'18 de sterkere en bovenliggende partij. Ondanks een aantal kansen waarbij het aluminium werd geraakt, werd de ban pas vijf minuten voor rust gebroken. Camiel van Geenen gaf op dat moment een schitterende steekbal op Sjors Janssen. Oog in oog met de keeper faalde hij niet; 1-0. Tevens was dit ook de ruststand.

In de tweede helft gaven de bezoekers meer druk naar voren. Zo was de invaller van HRC'27 direct na rust dicht bij de gelijkmaker maar Geert Janssen hield zijn doel schoon. Van de ruimtes die vielen maakte DWSH'18 graag gebruik. Eerst vergrootte Job van der Straaten met een knappe aanname met de borst en een snoeihard schot de voorsprong. Daarna was het invaller Rody van Abel die twee inglijdende spelers rustig ontweek en voor het slotakkoord zorgde; 3-0.

Zo blijft DWSH'18 ongeslagen met wederom een clean sheet én blijft de fusieclub op een mooie tweede plek staan. Volgende week spelen de blauw-zwarten de lastige uitwedstrijd bij vv Sambeek. Zij kwamen vandaag niet in actie. Hun uitwedstrijd tegen Resia werd afgelast. #samenverder