Siebers Klick’15 1 stond op zondag 13 oktober in de startblokken tegen VVO/Klimroos. Ook vandaag belooft het weer een pittige wedstrijd te worden.

VVO/Klimroos staat namelijk op de eerste plaats binnen de competitie. Het is voor de dames van Klick ’15 1 geen makkelijke start van het korfbalseizoen vanwege veel afwezigen. Toch staan de dames er wel elke zondag en wordt het team aangevuld vanuit het tweede en de midweek. De eerste helft gingen de dames gelijk op en het duurde ook even voordat het eerste doelpunt viel. VVO/Klimroos opende de score en wist vervolgens middels een strafworp de 0-2 voorsprong te pakken. Klick ’15 1 weet hoe belangrijk de eerste fase van de wedstrijd is en gaf zich niet zomaar gewonnen. De dames wisten ook twee keer te scoren waardoor het al vrij vroeg in de wedstrijd 2-2 stond. Een sterke fase van de verdediging volgde. De dames van Klick’15 1 wisten de aanvallen van VVO/Klimroos snel af te kappen. Daarentegen lukte het de aanval niet tot scoren te komen. 1 minuut voor rust wist VVO/Klimroos helaas toch nog één keer de korf te vinden. Rust: 2-3. Kíck’15 1 deed in deze helft zeker niet onder en er lagen voldoende kansen om de punten in huis te houden. Waar VVO/Klimroos in de eerste helft de kansen niet afmaakte, gebeurde dat in de tweede helft wel. Een onoplettend Klick’15 1 werd overrompeld en VVO/Klimroos sloeg een gat: 2-9. Deze zwakke fase van de wedstrijd besliste uiteindelijk de eindstand. Het lukte Klick’15 1 helaas niet meer om bij te komen. Eindstand: 4-14. Volgende week spelen de dames van Siebers Klick’15 1 tegen de Horst 1. Een bekende tegenstander die zich ook zeker niet uit het veld laat slaan. Alle support is welkom!

Voor Klick ‘15 1 scoorden: Dymphe vd Berg 2x, Mieke Selten en Imke Bens 1x.