SES ging in de vierde wedstrijd van het seizoen op bezoek in Mariaheide. Het team dat dit seizoen in een hele andere vierde klasse is belandt.

SCMH wist al twee keer te winnen, maar had moeite om langs SES-keeper Jon de Klein te komen. Op het laatste moment sleepte SES een gelijkspel uit de wedstrijd. 1-1 is de eindstand.

Het tempo lag bij beide teams in de eerste helft laag. SES liet SCMH opbouwen en naar voren komen om vervolgens met een snelle counter gevaar te stichten. De eerste kans was hierdoor ook voor SES. Een simpel, maar effectieve één-twee tussen Guus Cuppen en Steef Hendriks zorgde voor een doelpoging van Cuppen. Echter in de handen van de keeper van SCMH.

Daarna is het vooral SCMH die een voorsprong verdiende. De grootste kans kwam nog uit een corner die goed werd ingeschoten, maar door een sterke reflex van doelman de Klein werd de bal met de voet over het doel getikt.

Ook in de tweede helft bleef het spelbeeld in het voordeel van SCMH. Het eerste doelpunt kwam een kwartier na rust. Wederom uit een corner werd de bal weggekopt, maar in de voeten van de afhangende SCMH-speler op de rand van het zestienmeter-gebied. Er was tijd genoeg om de bal stil te leggen en met links feilloos uit te halen, 1-0. In de laatste minuten van de wedstrijd moest SES voor een slotoffensief zorgen en bracht Jasper Nooijen in de wedstrijd en stuurde verdediger Jari Lukassen met zijn lengte naar voren. Uitgerekend Nooijen zorgde voor de late gelijkmaker. Zijn voorzet vanaf links was lang onderweg, maar viel alsnog binnen in de verre hoek, buiten bereik van de fout gepositioneerde SCMH-keeper.

SES - SCMH 1-1 (0-0)