Voetbalvereniging Juliana is trots op haar vrouwenafdeling. Ook dit seizoen zijn er 2 teams actief in de competitie en zeker niet zonder succes. Een paar bedrijven vonden dat het tijd werd om de dames helemaal in het nieuw te steken en het resultaat ziet u op de foto.

Café de Winkel, Grabb (Gerda Relou), Handelsonderneming Roefs en Auto Uniek hebben de handen ineen geslagen en er samen voor gezorgd dat onze vrouwen er weer op en top bij lopen. Met Café de Winkel en Handelsonderneming Roefs op de voorkant en Grabb en Auto Uniek op de rug, kan het eigenlijk niet meer fout gaan voor onze vrouwen.

Café de Winkel is een gastvrije kroeg aan de Hoogstraat, bij Grabb van Gerda Relou kunt u terecht voor administratieve dienstverlening, bewindvoering en budgetbeheer, Handelsonderneming Roefs is o.a. gespecialiseerd in kozijnen, deuren en schuifpuien en Auto Uniek van Gerard van de Berg is een bedrijfswagenspecialist aan het Meulenveldt.

Juliana dankt deze sponsoren van harte voor hun bijdrage en hoopt ze nog vaak te mogen begroeten langs de lijn bij beide damesteams.