Tijdens de algemene ledenvergadering van R.K.S.V. Juliana van maandag 21 oktober, werden Koos Nabuurs en Kamiel van Geenen extra in het zonnetje gezet vanwege hun vrijwilligerstaken en jarenlange betrokkenheid bij de vereniging.

Tevens was er de traditionele huldiging van sportman en, dit jaar voor het eerst, sportvrouw van het jaar. Die eer van eerste sportvrouw van het jaar was voor Daisy Keijzers, speelster van Dames 1. Sportman van het jaar 2018-2019 werd Ruud Relou. Topscorer van Juliana is Tessa Roefs, ook van Dames 1, met maar liefst 30 goals! De Karel Kremers Bokaal voor het meest verdienstelijk lid van Juliana in het seizoen 2018-2019 is Hylke Kerstens. De minder gewenste “prijs” als pechvogel van het jaar ging naar de langdurig geblesseerde verdediger van Juliana 1, Guus Bastiaans. De prijzenregen voor de dames hield niet op want de Sportploeg van het jaar werd Dames 1.

De bestuurders gaven hun toelichting over het afgelopen seizoen, waarbij de penningmeester concludeerde dat er eindelijk weer positieve cijfers getoond konden worden. De voorzitter memoreerde ook nog het feestweekend rondom het 100-jarig jubileum, waar iedereen met trots en plezier op terugkeek.

Er waren deze vergadering drie bestuursleden aftredend en herkiesbaar, t.w. voorzitter Tom Heerbaart, penningmeester Regie Roefs en hoofd seniorenzaken Hans Weren. Ze werden alle drie unaniem herkozen voor een nieuwe bestuursperiode.

Al met al kon men terugkijken op een redelijk bezochte ledenvergadering, waarbij terecht de vrijwilligers veelvuldig bedankt werden voor hun tomeloze inzet bij de vereniging. HUP JULIANA!