Op zondag 27 oktober speelden de dames van Siebers/Klick ’15 1 haar laatste wedstrijd in de buitencompetitie. Klick’15 1 heeft in deze competitie helaas maar 1 punt weten te behalen.

Vandaag stond de return tegen Oranje-Wit 1 op het programma, een tegenstander waar Klick’15 1 altijd op scherp dient te staan. Met deze instelling werd de wedstrijd gestart. Vanwege veel blessures en andere afwezigen blijft het elke wedstrijd weer zoeken met de wisselende vakopstelling. Het eerste gedeelte van de wedstrijd waren beide teams aan elkaar gewaagd. Helaas trok Oranje-Wit 1 de wedstrijd in een vrij vroeg stadium al naar zich toe. Waar Oranje-Wit 1 de kansen volledig wist te benutten, lukte dat aan de kant van Siebers/Klick’15 1 niet. De aanval ging slordig om met de ballen en leed onnodig balverlies. Met nog een aantal minuten op de klok leek het even of Klick ’15 1 weer een beetje terug in de wedstrijd kwam, maar dat liet Oranje-Wit 1 niet gebeuren. De gasten speelden de verdediging slim uit en benutten vlak voor rust nog een strafworp: 2-8. Na rust pakte Oranje-Wit 1 de wedstrijd weer meteen op. Siebers/Klick’15 1 heeft inzet, maar het blijkt niet voldoende te zijn. Middels een aantal afstandsschoten breidt de tegenstander het gat uit. Uiteindelijk wordt de wedstrijd verloren met een stand van 7-20. Aankomende week zijn de dames van de selectie een weekje vrij. Daarna gaan zij zich voorbereiden voor de zaalcompetitie, waar Siebers/Klick ’15 1 uitkomt in de overgangsklasse.

Voor Klick ’15 1 scoorden: Irma de Kleijne 3x, Dymphe vd Berg 2x, Imke Bens en Sanne Bens 1x.

v. Grinsven/Albers Klick ’15 2

Vandaag speelden de dames van Klick’15 2 tegen Ona/Astrantia 2. Samen met de midweek begonnen de dames sterk aan de wedstrijd. Er werd gezocht naar de goede kansen, maar die werden helaas onvoldoende afgerond. De dames van Klick’15 2 bleven fel en bleven goed voor de bal gaan. De aanvallen werden iedere keer langer waardoor de verdediging beter rust kon pakken en er vervolgens weer fel bij waren. Na zes doelpunten voor Ona/Astrantia 2 was het rust. Na de rust herpakten de dames van Klick’15 2 zich goed. Ze begonnen weer fel en hadden mooie aanvallen. In de verdediging bleven de dames goed voor verdedigen waardoor Ona/Astrantia 2 de bal maar moeilijk kon verder spelen. Nadat Ona/Astrantia 2 de 8-0 voorsprong wist te pakken, zat ook eindelijk het eerste doelpunt voor Klick’15 2. De tegenstander was vandaag de betere partij. Eindstand: 2-12.