SES verloor zondagmiddag op een ongelukkige manier op sportpark de Kwik. De scheidsrechter pakte de spotlights en was erg bepalend deze wedstrijd. De wedstrijd in Wanroij eindigde in 3-0 voor Constantia.

In de eerste helft was het erg gelijkwaardig. Beide ploegen hielden elkaar goed in evenwicht. Constantia begon de wedstrijd wat beter, met in het begin een kans voor Giel Martens. Hij stuitte op SES keeper Jon de Klein met hulp van Joris Lukassen. Hierna pakte SES wat meer het heft in handen met een afstandsschot van Steef Hendriks die net naast ging.
Beide ploegen zaten er kort op en staan verdedigend ook goed. Soms iets te kort, waar Constantia al een aantal keer geel had moeten krijgen, kreeg Joris Lukassen er wel één. De ploegen gingen de rust in met de brilstand: 0-0.

In de tweede helft startte SES meteen goed met een net te scherpe voorzet van Plom Bens op Jasper Nooijen, die hem bij de tweede paal net niet kon binnen tikken. Hierna was Wanroij wat beter, maar creëerde nog geen grote kansen. Tot aan de 62ste minuut was er niks aan de hand, totdat Joris Lukassen zijn tweede geel kreeg. Deze kaart was erg zwaar gestraft en tevens gegeven nadat Wanroij de bal niet wilden uitspelen bij een blessuregeval. Alsof dit nog niet erg genoeg was, kreeg Joris Lukassen ook nog wat kwetsende spreekkoren te verduren bij zijn weg naar de kleedkamer. Vijf minuten later viel de 1-0 voor Wanroij. Het is Giel Martens die van dichtbij binnen kopte, maar de vlag is omhoog.
Scheidsrechter Verstegen negeerde dit vlagsignaal echter, wat zorgde voor veel terecht commentaar van SES. Scheidsrechter Verstegen staakte de wedstrijd voor tien minuten en SES grensrechter Frank Burgers werd vervangen door wisselspeler Roy van Melis. Direct hierna werd ook de 2-0 binnengeschoten door Milano van der Cruijsen. Na een goede actie schoot hij de bal hard laag in de verre hoek. Een kwartier voor tijd zorgde deze nummer 10 van Constantia voor het slotakkoord van de wedstrijd. Hij dribbelde vanaf linksvoor naar binnen en schoot snoeihard in de korte kruising van een meter of 25 van het doel: 3-0. Tot de rode kaart van Joris Lukassen was er niks aan de hand en kon SES goed meevoetballen met Wanroij. Scheidsrechter Verstegen heeft hier de wedstrijd bepaald en dat is zuur voor SES.

Constantia - SES: 3-0 (0-0)